AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet yeşil elma görmek

Kahve falında bir poşet yeşil elma görmek

Kahve falında bir poşet yeşil elma görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına yorulur.

Kahve falında bir poşet yeşil elma gördüyseniz:

  • Her şey yapılabilir şeklindeki olumlu yaklaşımlarınız, kötümser kişilerin cesaretlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında bir poşet yeşil elma görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir poşet elma görmek insanların hayranlığını kazanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında poşette elma görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil poşet görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüden yeşil elma almak onların bir adım önüne geçeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek hastalıklarının iyileşeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir