AnaSayfa / Genel / Kahve falında poşette elma görmek

Kahve falında poşette elma görmek

Kahve falında poşette elma görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, isteklerin yerine geleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşette elma gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Kahve falında bir poşet yeşil elma görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında bir poşet elma görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında poşette elma görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına rivayet eder.

Kahve falında poşete balık görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah poşet görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kara poşet görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında poşete koymak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir