AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil poşet görmek

Kahve falında yeşil poşet görmek

Kahve falında yeşil poşet görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil poşet gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında yeşil poşet görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında bir poşet yeşil elma görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına inanılır.

Kahve falında pembe poşet görmek dik durmaya çalışacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına delalettir.

Kahve falında bir poşet ekmek görmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeği poşete koymak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulur.

Kahve falında poşet görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, güç alacağına delalettir.

Kahve falında poşet içinde yılan görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp poşeti görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir