AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek daha kolay bir hayata kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan elma toplayıp yemek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet eder.

Kahve falında elma toplayıp yemek üzüntülerin sona ereceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek sıkıntıların bir anda biteceğine, getirisinden daha fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil elma yemek hayırlı bir karar verileceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir