AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden yeşil elma almak

Kahve falında ölüden yeşil elma almak

Kahve falında ölüden yeşil elma almak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ölüden yeşil elma almak gördüyseniz:

  • Kariyerinizde, işinizde veya sosyal hayatınızda ilerlemenizi sağlayabilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölüye yeşil elma vermek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden yeşil elma almak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çarelere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma dilimlemek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil elma görmek yanlış bir karar verileceğine, başarılarını ispat edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma satmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu yeşil elma görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir