AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi yeşil elma yemek

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek planlarının gerçekleşeceğine, helal rızık yiyeceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek gördüyseniz:

  • Hazır görünmeyen iş, plan ya da projeleri zorlamakta fayda var.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekşi elma görmek canının sağ olacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi yeşil elma görmek hikmet sahibi olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil ekşi erik yemek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Kahve falında ekşi yeşil erik yemek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekşi elma toplamak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ekşi elma almak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ekşi erik görmek haneden birinin ayrılacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir