AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet elma görmek

Kahve falında bir poşet elma görmek

Kahve falında bir poşet elma görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bir poşet elma gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda gelişme kaydetmenin bir yolu olabilir.

Kahve falında poşette elma görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir poşet yeşil elma görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir poşet elma görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında poşete balık görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında poşette erik görmek kendini bunu başaracağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında poşet torba görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli poşet görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah poşette para görmek çok hayırlı işlere gireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir