AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sana aşık olan kişiyi görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sana bakarken görmek üzücü olaylar yaşanacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının sana aşık olduğunu görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir