AnaSayfa / Genel / Kahve falında polise aşık olmak

Kahve falında polise aşık olmak

Kahve falında polise aşık olmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine delalet eder.

Kahve falında polise aşık olmak gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Kahve falında bir polise aşık olmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polise aşık olmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyze kızına aşık olmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe aşık olmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kıza aşık olmak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalettir.

Kahve falında öğretmenin sana aşık olduğunu görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olmak olduğunu görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aktöre aşık olmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir