AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kıza aşık olmak

Kahve falında bir kıza aşık olmak

Kahve falında bir kıza aşık olmak büyük ve güzel işler yapacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma işarettir.

Kahve falında bir kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Kahve falında gördüğü kıza aşık olmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıza aşık olmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kızı görmek işlerin aksayacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet eder.

Kahve falında görülen kıza aşık olmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın kıza aşık olmak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teyze kızına aşık olmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı kıza aşık olmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında eski aşık olduğu kızı görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir