AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olup ağlamak

Kahve falında aşık olup ağlamak

Kahve falında aşık olup ağlamak işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında aşık olup ağlamak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında aşık olup ağlamak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işarettir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin ağladığını görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe aşık olmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kendine aşık birini görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında başka kadına aşık olmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Kahve falında hep aynı kişiye aşık olmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında patrona aşık olmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, istenmeyen bir yolculuğa işaret eder.

Kahve falında imama aşık olmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir