AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasına aşık olmak

Kahve falında bir başkasına aşık olmak

Kahve falında bir başkasına aşık olmak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, yüzünün hep güleceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasına aşık olmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz sizi tatmin etmeyebilir veya gelişmeler yalnız hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında başka kadına aşık olmak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bana aşık olan birini görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğunuz kişiyi görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir polise aşık olmak günlerinin güzelleşeceğine, geçecek güzel bir ömre tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birine aşık olmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığım birine aşık olmak güzel günlere kavuşacağına, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğuna sarılmak eşi tarafından yüceltileceğine, hasta olacağına inanılır.

Kahve falında yabancıya aşık olmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir