AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüye sarılmak

Kahve falında bir ölüye sarılmak

Kahve falında bir ölüye sarılmak çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, ömrün uzun olmasına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, bol bol moral depolanacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölüye sarılmak gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalardan kaçmak zor olsa da, bazı bedeller ödetebileceğini unutmadan hareket etmekte fayda var.

Kahve falında ölü biriyle konuşmak sarılmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, yakın akrabadan gelecek habere alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölü eşe sarılmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü anneye sarılmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle konuşmak sarılmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle sarılıp yatmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, aile saadetinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında ölülere sarılmak hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir