AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle konuşmak sarılmak

Kahve falında ölüyle konuşmak sarılmak

Kahve falında ölüyle konuşmak sarılmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elde edilecek menfaatlere, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle konuşmak sarılmak gördüyseniz:

  • Iş yerinizde olası bir tartışmaya karşı dikkatli olun.

Kahve falında ölüyle konuşmak sarılmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle konuşmak sarılmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine sarılmak konuşmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü arkadaşla konuşmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak takdir edileceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına inanılır.

Kahve falında ölüden konuşmak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü anneyle konuşmak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir