AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak

Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak

Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınızı uygulamanıza veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelmeniz durumunda istekleriniz gerçekleşebilir.

Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işaret eder.

Kahve falında yakınına sarılmak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınına sarılıp ağlamak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kurulu düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşına sarılmak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş bir yakınına sarılıp ağlamak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş yakınına sarılmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında yakın arkadaşına sarılmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen bir yakınına sarılmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir