AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülere sarılmak

Kahve falında ölülere sarılmak

Kahve falında ölülere sarılmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işarettir.

Kahve falında ölülere sarılmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölü birisiyle sarılmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına işarettir.

Kahve falında ölü insanla sarılmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle sarıldığını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle sarılmak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü dedeye sarılmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü sarılmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle sarılıp ağlamak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir