AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü eşe sarılmak

Kahve falında ölü eşe sarılmak

Kahve falında ölü eşe sarılmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, bir organizasyona katılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, yeni malların alınacağına, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü eşe sarılmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında ölü eşe sarılmak başka alanlara yöneleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalettir.

Kahve falında eşine sarılıp ağlamak kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine alamet eder.

Kahve falında eşe sarılmak üzüntülerinin biteceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı eşine sarılmak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında eşini sarı saçlı görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında eşinin saçını sarı görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında eski eşinin sarıldığını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşe sarılmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir