AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle konuşmak sarılmak

Kahve falında ölü biriyle konuşmak sarılmak

Kahve falında ölü biriyle konuşmak sarılmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle konuşmak sarılmak gördüyseniz:

  • Sizin için her şey farklı olabilir.

Kahve falında ölü biriyle konuşmak sarılmak sağlam bir kariyer edineceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle konuşmak sarılmak evlenme yolunda adım atacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birine sarılmak konuşmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Kahve falında ölülerle konuşmak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, işlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle konuşmak zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü hakkında konuşmak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ölülerle konuşmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Kahve falında ölü anneyle konuşmak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, zengin bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir