AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, bir uzmana başvurulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hastalıklardan kurtulacağına, büyük işlere imza atacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında ölüyü öpmek sarılmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, para sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye sarılıp öpmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birine sarılmak öpmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir