AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle sarılıp yatmak

Kahve falında ölüyle sarılıp yatmak

Kahve falında ölüyle sarılıp yatmak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, büyük özgüven kazanacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle sarılıp yatmak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kişinin afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle sarılıp yatmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, kazancın çoğalacağına işarettir.

Kahve falında birine sarılarak yatmak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp yatmak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğe sarılıp yatmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sarılıp yatmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgana sarılıp yatmak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir