AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek zor durumda kalınacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, amaçlarına nail olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına işarettir.

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında deri kıyafet giymek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir