AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kıyafetini giymek

Kahve falında ölü kıyafetini giymek

Kahve falında ölü kıyafetini giymek herhangi zarara uğramayacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına delalettir.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek ev sahibi olunacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına delalettir.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek işsiz kalmaya, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek eğlence ve renk geleceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında krem kıyafet giymek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir