AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kıyafeti giymek

Kahve falında ölü kıyafeti giymek

Kahve falında ölü kıyafeti giymek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işsiz kalmaya, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini giymek iyi bir kariyer edineceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir