AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kıyafetini giymek

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek gönülsüzce bir yere gideceğinize, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Rekabet gücünüzü fark etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı yorulur.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet eder.

Kahve falında kıyafetlerini giymek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, işinin ehli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir