AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri kıyafet giymek

Kahve falında deri kıyafet giymek

Kahve falında deri kıyafet giymek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına rivayet eder.

Kahve falında deri kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Kahve falında deri kıyafet giymek düşmana karşı mahcup olmayacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında deri kıyafet görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Kahve falında deri palto giymek malının ve parasının çoğalacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, zevki sefa içinde olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz deri mont giymek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi deri mont giymek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, amaçlarına ulaşmaya işarettir.

Kahve falında deri mont giymek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir