AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek gördüyseniz:

  • Beklenmedik haberler veya ortaya çıkan bilgiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafet giydirmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir