AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek gördüyseniz:

  • En ufak bir açık verdiğiniz taktirde bunu kullanmak için bazı kimseler tetikte bekliyorlar.

Kahve falında ölü birinin kıyafetini giymek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kıyafetini giymek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kıyafeti giymek çok iyi işler yapılacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini giymek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kıyafetini giymek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında abiye kıyafet giydiğini görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir