AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elinin dara düşmeyeceğine, başarılarının tadına varacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek bunun için sabırsızlanacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü elbisesi giymek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye elbise giydirmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elbisesini giymek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı beyaz elbise giymek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz elbise giymek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni iş elbisesi giymek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir