AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni iş elbisesi giymek

Kahve falında yeni iş elbisesi giymek

Kahve falında yeni iş elbisesi giymek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeni iş elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeni iş elbisesi giymek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yeni elbise alıp giymek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni elbise giydiğini görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalettir.

Kahve falında yeni ve güzel elbise giymek muradın gerçekleşeceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni elbise giymek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya işarettir.

Kahve falında yeni bi elbise giymek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir elbise giydiğini görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz elbise giymek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir