AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü elbisesi giymek

Kahve falında ölü elbisesi giymek

Kahve falında ölü elbisesi giymek onlar sayesinde kalkınacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü elbisesi giymek gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Kahve falında ölü elbisesi giymek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye elbise giydirmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün elbisesini giymek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında gri elbise giymek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı gece elbisesi giymek ticaret hayatına atılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir