AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elbisesini giymek

Kahve falında ölünün elbisesini giymek

Kahve falında ölünün elbisesini giymek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elbisesini giymek gördüyseniz:

  • Sizi tek şaşırtabilecek olan şey, ortaya çıkması muhtemel olan yeni bir durumdur.

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elbisesini giymek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulur.

Kahve falında ölüye elbise giydirmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında ölü elbisesi giymek dik durmaya çalışacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının beyaz elbise giydiğini görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş renkli elbise giymek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi elbise giymek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir