AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye elbise giydirmek

Kahve falında ölüye elbise giydirmek

Kahve falında ölüye elbise giydirmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalettir.

Kahve falında ölüye elbise giydirmek gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Kahve falında ölüye elbise giydirmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü elbisesi giymek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elbisesini giymek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek mallarının ve parasının çoğalacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi elbise giymek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil saten elbise giymek malının ve parasının çoğalacağına, şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt yeşili elbise giymek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir