AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ve beyaz elbise giymek

Kahve falında kırmızı ve beyaz elbise giymek

Kahve falında kırmızı ve beyaz elbise giymek iç dünyanızın sakinleşeceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kazancının günden güne azalacağına, bol nimete kavuşulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı beyaz elbise giymek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı ve beyaz elbise giymek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve kırmızı elbise giymek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kırmızı elbise giymek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kırmızı elbise giydiğini görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin üstünde kırmızı elbise giymek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, işlerin sarpa saracağına işarettir.

Kahve falında hamileyken kırmızı elbise giymek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek dertlerin günden güne daha da artacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir