AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek Allah yolunda ilerleyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Kahve falında ölü birinin elbisesini giymek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü elbisesi giymek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elbisesini giymek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye elbise giydirmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar çiçeği rengi elbise giymek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin elbise giydiğini görmek kendisi için mal mülk alacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz elbise giymek işlerin yavaşlayacağına, kara kara düşünür olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir