AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüden yiyecek almak

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak birçok yeni bağlantı kurulacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda farklı davranmaları, bazı yanlışlarını görmeleri veya bazı konularda girişimlerde bulunmaları için uyarmak ya da ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye yiyecek vermek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüden yiyecek almak sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dondurulmuş yiyecek görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir