AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurulmuş yiyecek görmek

Kahve falında dondurulmuş yiyecek görmek

Kahve falında dondurulmuş yiyecek görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, borç batağına düşeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dondurulmuş yiyecek gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında dondurulmuş yiyecek görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş balık görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin donduğunu görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, engel teşkil edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş meyve görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında dondurulmuş yemek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dondurucuda balık görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş mısır görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin dondurucu görmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir