AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak gördüyseniz:

  • Aslında görmezden gelinmesi gereken durumları detaylarına kadar ele alarak veya detayları öğrenmeye çalışarak hata yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan yiyecek çıkarmak stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, dara düşeceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak sevap işleyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan balık çıkarmak zor ve kötü günler geçireceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan birşey çıkarmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan et çıkarmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, tatsız haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan ekmek çıkarmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir