AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden yiyecek almak

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında ölüden yiyecek almak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine yiyecek vermek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden yiyecek alıp yemek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden yiyecek almak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye yiyecek vermek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölüden yiyecek almak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yiyecek taşımak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında yiyecek deposu görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, rızkından olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir