AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla cıkmak

Kahve falında bir kızla cıkmak

Kahve falında bir kızla cıkmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, aradığı aşkı bulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında bir kızla cıkmak gördüyseniz:

  • Anlatmak istediklerinizi tam düşünmeden konuşmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında bir kızla cıkmak insanlığıyla herkese örnek olacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet eder.

Kahve falında sakal cıkmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, durumunuzun iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında tırnak cıkması görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, ikinci bir şans vereceğine inanılır.

Kahve falında cıkma teklifi etmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına inanılır.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin damına cıkmak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan cıkmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yangın cıkmak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir