AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı okşamak

Kahve falında bir kızı okşamak

Kahve falında bir kızı okşamak tatsızlıkların sona ereceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine inanılır.

Kahve falında bir kızı okşamak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemeler ya da birlikte yaşadığınız bir kişiyle sorunları detaylı şekilde ele almanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bir kızı okşamak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı okşamak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kadını okşamak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bacak okşamak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçlarını okşamak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir