AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı okşamak

Kahve falında kızı okşamak

Kahve falında kızı okşamak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, rızkından ve gelirinden olacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızı okşamak gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Kahve falında kızın saçlarını okşamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızın saçını okşamak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı okşamak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına yorulur.

Kahve falında bir kızı okşamak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına işarettir.

Kahve falında bir kızın saçlarını okşamak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yetim başı okşamak ticari faaliyetlerinin artacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin başını okşamak sevilen bir eşyanın çalınacağına, iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir