AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın saçını kesmek

Kahve falında bir kızın saçını kesmek

Kahve falında bir kızın saçını kesmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında kızın saçını kesmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın saçını kesmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine yorulur.

Kahve falında kızının saçını kesmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında kızının saçlarını kesmek rahat bir hayata kavuşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında kızına söz kesmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kızını kesmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının boğazını kesmek anne baba duasının alınacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir