AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi çirkin görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi çirkin görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi çirkin görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, elindeki imkanların artacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, borçların sonlandırılacağına, musibetlerin yaşanacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi çirkin gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Kahve falında sevdiğin kişiyi çirkin görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi çirkin görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi çirkin görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin birini çirkin görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı çirkin görmek kederlerinin son bulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı çirkin görmek rahat bir dönem yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin çirkinleştiğini görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, çok hayırlı şeylere yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği erkeği çirkin görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir