AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızı beklemek

Kahve falında bir kızı beklemek

Kahve falında bir kızı beklemek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir kızı beklemek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Kahve falında sevdiğin kızı beklemek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, yakın zamanda rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında bir kızı beklemek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında evde beklemek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kıyametin kopacağını beklemek kötü kişilerle karşılaşacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün başında beklemek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemi beklemek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami kapısında beklemek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerde beklemek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir