AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde beklemek

Kahve falında bir yerde beklemek

Kahve falında bir yerde beklemek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, eşyaların yenileneceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerde beklemek gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Kahve falında bir yerde beklemek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yanında beklemek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında ameliyat beklemek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına işaret eder.

Kahve falında deprem beklemek sorunlarının günden güne artacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında birini beklemek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberi beklemek sorunların biteceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bankada sıra beklemek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yol kenarında beklemek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir