AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızdan hoşlandığını görmek

Kahve falında bir kızdan hoşlandığını görmek

Kahve falında bir kızdan hoşlandığını görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında bir kızdan hoşlandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı olursanız maddi kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında kızdan hoşlanmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan hoşlanmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan hoşlandığını görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalettir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle evlenmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığı erkeği görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir