AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok büyük borçlar alacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle kavga etmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle kavga etmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişinin evine gitmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle yatmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kişi görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiden çıkma teklifi almak sorunların birdenbire daha da artacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir