AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızdan hoşlanmak

Kahve falında kızdan hoşlanmak

Kahve falında kızdan hoşlanmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, işlerinde kara geçeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında kızdan hoşlanmak gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir ya da küçük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında bir kızdan hoşlanmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızdan hoşlandığını görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kızdan hoşlanmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle dans etmek işinden ve parasından olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının senden hoşlandığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığı erkeği görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına tabir olunur.

Kahve falında hoşlandığımız birini görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek çok günah işleyeceğine, saygısını toplayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir