AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı erkeği görmek

Kahve falında hoşlandığı erkeği görmek

Kahve falında hoşlandığı erkeği görmek maddi gücünü kaybedeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkeği gördüyseniz:

  • Hayatınızı canlandırmak için yeni şeyler denemelisiniz.

Kahve falında hoşlandığı erkekle konuşmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın erkeği öpmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine delalettir.

Kahve falında bir erkekten hoşlandığını görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başka kızla görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın erkekle öpüştüğünü görmek zorlukların bir anda biteceğine, ağız tadının bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle konuşmak sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir