AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızdan hoşlanmak

Kahve falında bir kızdan hoşlanmak

Kahve falında bir kızdan hoşlanmak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızdan hoşlanmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu etkileyebilecek kişisel veya fiziksel değişikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir kızdan hoşlanmak çok zor dönemlerden geçeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızdan hoşlanmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızdan hoşlandığını görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle çıkmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek karlı işler yapacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyi evlenirken görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle öpüştüğünü görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir